University of Northwestern Ohio

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Informatii de baza

 • Fondat: 1920
 • Mărimea clasei: maxim 20 de elevi pe clasă
 • Locație: Lima, OH
 • Acreditare: UNOH este acreditat de Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri și acreditat la nivel regional de Comisia de învățare superioară. UNOH este, de asemenea, un membru al Asociației Centrale de Nord a Colegiilor și Școlilor și este autorizat să ofere programe online de MBA de către Ohio Board of Regents.

Despre UNOH

University of Northwestern Ohio este o instituție antreprenorială, privată, fără scop lucrativ, fondată în 1920. Există cinci colegii în cadrul universității: Colegiul de tehnologii aplicate, Colegiul de afaceri, Colegiul profesiilor de sănătate, Colegiul profesiilor ocupaționale și Absolventul Colegiu care acordă Asociate, Bacalaureat și Master.

UNOH este un campus rezidențial situat în Lima, Ohio, o comunitate Midwestern pe I-75 și situat pe 200 de acri. Universitatea este cunoscută la nivel mondial ca lider în industria auto, Diesel și de înaltă performanță, dar oferă, de asemenea, programe de peste 50 de grade în afaceri, sănătate, marketing, tehnologie informațională și multe alte domenii de studiu. La UNOH, nu vei fi doar un număr. Se pune accentul pe dimensiuni mici de clasă care permit studenților și profesorilor mai multe o singură dată. Absolvenții vor părăsi UNOH bine pregătiți pentru o carieră în domeniul ales.

Locație

UNOH este situat pe 200 de acri situat între cartierele liniștite și sigure din Lima, Ohio (populație 38.339). Această locație oferă acces rapid la principalele autostrăzi (I-75) și rutele de stat (SR 309, SR81, SR117). Lima oferă studenților o atmosferă a orașului mic, cu o varietate de lanțuri alimentare naționale și de familie, precum și numeroase magazine, muzee și parcuri unice. Există, de asemenea, un centru comercial la mai puțin de un minut de campus. UNOH este la numai 1,5 ore distanță de Toledo, Dayton și Columbus, Ohio și Fort Wayne, Indiana. În mai puțin de o zi cu mașina, puteți ajunge la Chicago, Illinois; Cleveland, Ohio; Detroit, Michigan; și Louisville, Kentucky.

Locuință în campus

Locuirea pe campus oferă studenților o șansă de a-și cunoaște colegii Racers și de a dezvolta prietenii de lungă durată. Locuirea în campus este convenabilă, deoarece studenții locuiesc aproape de cursuri și de alte facilități din campus, cum ar fi studenții bunuri de alimentare curte, bibliotecă și complexe sportive interioare. Există patru comunități de cămine în campus: College Park, Northwestern Park, Sherwood Park și Racers Village. Toate căminele sunt în stil apartament, ceea ce înseamnă că fiecare cămin are între două și patru dormitoare și oferă studenților o bucătărie amplă, zonă de luat masa și o zonă comună confortabilă. Magazine alimentare, bănci, centre comerciale și restaurante sunt toate la distanță de mers pe jos de campus.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Atletism

UNOH concurează în cadrul Conferinței de atletism NAIA Wolverine Hoosier (WHAC). Există 14 echipe de atletism în campus: baschet masculin și feminin (div. II), golf, bowling, tenis, fotbal, volei feminin, baseball masculin, softball feminin și sporturi sportive. Torque este mascota pentru Racers UNOH, iar culorile școlii sunt maro, negru și alb.

Viață de student

Toți cei de la UNOH doresc să fii social, să-ți faci prieteni și să ai o explozie! Racers Station, care este amplasat de-a lungul Cable Road, este un loc minunat pentru a vă agăța dacă aveți nevoie de o pauză de la studii sau pur și simplu doriți să ieșiți din cămine. La Racers Station puteți participa la noaptea trivia, karaoke, dansuri, nopți de comedie și turnee de jocuri video și piscină. Există, de asemenea, o serie de alte activități ale studenților care se desfășoară în tot campusul, cum ar fi turneele de volei cu noroi, Oktoberfest, petrecerile cu blocuri de dormi, petrecerile cu spumă, festivitățile de săptămâna de bun venit și multe altele! Sporturile intramurale sunt, de asemenea, o parte în creștere a vieții studenților la UNOH, cu ligi în kickball, dodgeball, fotbal, volei de nisip și baschet.

Complexul sportiv interior

Sunteți gata să spargeți o transpirație? Complexul sportiv interior UNOH, sau IAC, este o instalație imensă deschisă 7 zile pe săptămână tuturor studenților actuali UNOH gratuit. IAC găzduiește aproape orice tip de echipament de antrenament pe care ți-l poți imagina. Studenții pot utiliza spațiul de antrenament la etajul principal sau pot folosi una dintre sălile de fitness pentru a lua aproape 60 de clase la cerere. Există mai mult de 40 de aparate cardio Precor, peste 40 de mașini de rezistență Precor, greutăți gratuite și vestiare pentru studenți. Puteți chiar să încercați mâna la cucerirea zidului rock UNOH. Veți găsi complexul sportiv un loc minunat pentru a vă supăra stresului și pentru a întâlni prieteni noi în campus.

Centrul de evenimente UNOH

Centrul de evenimente cu scopuri universale de 25.000 de metri pătrați este împărțit în patru spații unice, cu servicii complete de catering disponibile. Fiecare spațiu dinamic oferă propriile sale facilități speciale care pot găzdui orice eveniment pe care îl aveți în minte. Facilitatea publică, polivalentă, pe tot parcursul anului, este proiectată pentru a găzdui o varietate de evenimente și activități locale, regionale și naționale.

Declarația de misiune

University of Northwestern Ohio este o instituție antreprenorială, fără scop lucrativ, de învățare superioară, pregătind studenții pentru cariere și cetățenie productivă, care cuprinde comunitățile de afaceri, profesionale, corporative și tehnologice, oferind educație și instruire de calitate, ca răspuns la nevoile și aspirațiile componentelor noastre.

Viziune

 • Universitatea va evolua în funcție de spiritul său antreprenorial.
 • Universitatea va urmări calitatea și excelența prin îmbunătățirea acredităților și certificărilor care aduc recunoașterea și prestigiul național al Universității.
 • Universitatea va evalua și măsura performanțele academice ale elevilor și eficiența instituțională, conectând rezultatele la îmbunătățirea continuă și la dedicarea resurselor sale.
 • Universitatea va oferi un curriculum diversificat de programe evaluate de angajatori, care sunt livrate în formate care răspund nevoilor studenților.
 • Universitatea va crește într-o manieră care încurajează și susține o populație de campus diversă.
 • Universitatea va atrage continuu, va păstra și va încuraja dezvoltarea unei familii de angajați talentați și calificați.
 • Universitatea își va îmbunătăți securitatea financiară și va extinde puterea resurselor sale.
 • Universitatea va urmări în mod agresiv creșterea corpului studenților.
 • Campusul Universității va deveni centrul vieții comunitare, cu o estetică, facilități și servicii îmbunătățite.
 • Universitatea își va împărtăși resursele cu partenerii comunitari și la nivel mondial.
 • Universitatea va depăși așteptările în serviciul studenților.
 • Universitatea va continua să ofere programe sportive.

În acest scop, studenții vor urma cursuri în următoarele domenii:

Comunicații

Elevii ar trebui să dezvolte abilități de comunicare interpersonală, scrisă și orală, precum și să recunoască indicii non-verbale.

Elevii ar trebui să dezvolte competențe cu scrisul și cititul, să-și exprime propriile gânduri și să înțeleagă scrierea celorlalți.

Domeniile de curs vor include compoziția, precum și elevii electivi, pot alege.

Științe naturale și fizice

Studenții ar trebui să dezvolte cunoștințe despre știință și aplicațiile sale pentru a face observații, a trage concluzii și a evalua informațiile științifice. Domeniile de curs vor include un curs de știință și un curs de laborator.

Științe sociale și comportamentale

Elevii ar trebui să înțeleagă comportamentul uman la nivel individual și de grup și metodele de anchetă utilizate în aceste domenii. Domeniile de curs vor include comunicare, economie, politică, psihologie și sociologie.

Arte și umanități

Studenții ar trebui să recunoască valoarea experienței și a gândirii umane așa cum se arată prin artă, filozofie, etică, istorie și cultură populară. Domeniile de curs vor include literatură, filozofie, istorie, științe politice și cultură populară.

Analiza datelor matematice

Studenții ar trebui să se implice în moduri abstracte și cantitative de gândire și rezolvare a problemelor, folosind operații matematice și logică. Cursurile specifice de matematică vor fi stabilite de program.

Studii universitare

Studenții ar trebui să dezvolte conștientizarea, înțelegerea și respectul pentru o varietate de culturi și modul în care acestea diferă de propria persoană, pentru a trăi și a lucra mai bine într-o lume din ce în ce mai interconectată. Elevii vor fi introduși în diverse tehnici și metode de învățare pentru a-și îmbunătăți experiențele educaționale și a contribui la succesul în facultate și nu numai. Cursurile vor include diversitatea culturală și alte domenii de îmbogățire.

Elevii vor atinge diferite niveluri de rezultate ale învățării studenților, în funcție de nivelul lor de grad.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Locații

Lima

Address
North Cable Road,1441
45805 Lima, Ohio, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: