Villanova University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Afaceri Villanova este o instituție de învățământ premier care oferă programe de învățământ preuniversitar, absolvent și executiv. Înființată în 1922, VSB este cunoscută pentru rigoare academică, creativitate și inovare, oportunități practice și de învățare a serviciilor, o bază fermă în etică și o educație aplicată care pregătește studenții să devină lideri remarcabili și cetățeni globali în cadrul schimbării, o lume a afacerilor rapide.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

Despre Universitatea Villanova

Universitatea Villanova, o instituție romano-catolică co-educativă, a fost înființată prin Ordinul Sfântului Augustin în 1842, în Villanova, Pennsylvania. O instituție premier de învățământ superior, Villanova oferă o educație cuprinzătoare înrădăcinată în artele liberale; un angajament comun față de idealurile augustiniene ale adevărului, unității și iubirii; și o comunitate dedicată serviciului altora.

O varietate largă de programe universitare, de licență și programe profesionale sunt oferite prin cele șase colegii ale Universității: Colegiul de Arte și Științe Liberale, Școala de Afaceri Villanova, Colegiul de Inginerie, Colegiul de Nursing, Colegiul de Studii Profesionale precum și Universitatea Villanova Charles Widger School of Law. Cu o înscriere totală care depășește 10.000 de studenți universitari, absolvenți și de drept, Villanova este cea mai veche și cea mai mare universitate catolică din Commonwealth of Pennsylvania.

Locații

Villanova

Address
19085 Villanova, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: