Western Iowa Tech Community College Distance Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

116567_CathedraleHante_LADJ.png

Link către site-ul web online WITCC Video Game

https://www.witccvgdonline.com/

ESTE ONLINE PENTRU ME?

Cu clasele online de la Western Iowa Tech, elevii pot alege dintre sute de oferte de curs. Puteți obține, în unele cazuri, credite colegiale sau chiar unele grade întregi. Tot ce aveți nevoie este un computer și acces la internet ... doar conectați-vă și urmați instrucțiunile. Suportul tehnic este disponibil 24/7. Elevii pot întreba întrebările instructorului, pot lua teste, pot accesa notele și pot participa la discuții ... toate online, oriunde.

Cum știu dacă învățarea online este pentru mine?

Cursurile online sunt o modalitate convenabilă de a vă atinge obiectivele educaționale; cu toate acestea, acestea NU sunt auto-paced și au termene regulate pentru teme și teste, la fel ca în sala de clasă. Aveți flexibilitate în lucrul la temă și "timp de clasă" în programul dvs. ocupat, dar sarcini, lucrări, chestionare, examene și așa va trebui să se facă în programul de curs, astfel încât nimeni nu se lasă în urmă. Dacă nu sunteți sigur dacă învățarea online este pentru dvs., încercați să luați un curs de orientare.

Aveți potențiali colegi de studenți din întreaga lume și vor avea deseori perspective diferite asupra lucrurilor. Învățarea este îmbunătățită în astfel de medii creative.

Acordați o atenție deosebită tipului de clasă la care vă înscrieți, deoarece există mai multe soiuri.

Cursurile cu durata totală de 16 săptămâni se desfășoară pe parcursul întregului semestru și sunt puțin mai relaxate decât un curs de opt săptămâni.

Cursurile cu durata completă de 8 săptămâni compactează întreaga perioadă de 16 săptămâni de materiale și de învățare în opt săptămâni. După cum vă puteți imagina, aceasta este mai rapidă și necesită mai multă disciplină decât un curs de 16 săptămâni. Beneficiul este să îl faci mai repede, astfel încât să poți lua două clase de opt săptămâni pe semestru.

Complet-on-line cursuri de 12 săptămâni pot fi luate în semestrele de toamnă și de primăvară și sunt un compromis frumos între 16 și 8 săptămâni.

Cursurile hibride combină on-line cu experiența în clasă pentru a face clasa să fie mai flexibilă, dar totuși oferă orelor de clasă anumite cursuri care ar putea necesita o eficiență maximă.

Aceste imagini prezintă abilități tehnice și artistice ale conductelor, cum ar fi modelarea, texturarea, iluminarea, redarea compozițională și funcționalitatea gata de joc. Companiile de jocuri video se așteaptă să le arătați ce puteți face și acest program este conceput pentru a construi abilitățile necesare pentru a face acest lucru.

116566_Environments.png

116568_Banner_2_LM.png

125980_KeystoneArtistWinner.png

125982_Keystone_Enviornment_Art.png 125981_Keystone_Characters.png

Locații

Sioux City

Address
Stone Avenue,4647
51106 Sioux City, Iowa, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: