Școli de Afaceri în Uruguay

Cel Mai Bun Școli & Universități în Uruguay 2018/2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Uruguay. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Uruguay. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Uruguay și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Uruguay și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Uruguay direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Uruguay

Universidad de Montevideo

Uruguay Montevideo

De ce să alegeți MU? PLANS studii teoretice și practice Cursele sunt formate din discipline obligatorii reprezentând nivelul introductiv al diferitelor discipline și opționale sau opționale pentru a personaliza profilul academic. îndrumare Cadrele didactice care vă însoțesc în timpul carierei și consilia cu privire la generarea de proiecte proprii. CATEDRA DE PRACTICI ȘI CARIERA Ne apropiem de lumea muncii prin plasarea de locuri de muncă, târguri de locuri de muncă, ateli… [+] ere de lucru și convenții. Clase mici GROUP Consolidarea dialogului și schimbului de cunoștințe și idei între elevi și profesor. Nivelurile ridicate de Absolvire și OCUPATIONALA EXCELENT Pentru a întâmpina tineri, cu un nivel academic bun și au făcut stagii aveți oportunități mai bune de a intra pe piața forței de muncă. educație și interdisciplinare UMANISTE Noi înțelegem că realitatea este în continuă schimbare și așa vom da o educație interdisciplinar și umaniste, care va oferi o viziune largă și profundă a societății și a lumii se adapteze la mișcările lor. LIMBI UM, de asemenea, puteți studia limba engleză și portugheză la diferite niveluri. Modul variază de la ateliere sau seminarii și cursuri scurte, semestriale și anuale. UNIVERSITATEA LIFE Pentru a completa educația, noi oferim diferite activități, cum ar fi sport (fotbal, fotbal în sală, baschet, handbal, hochei, piscină în aer liber și o sală de echipamente, club aventuros), voluntariat sau capelan. mediul academic MULTICULTURALE UM vă convivís cu studenții străini, culturile și limbi, crearea unui mediu internațional, care imbogateste cariera si modul tau de a vedea lumea. programe de schimb Acordurile cu cele mai bune universități din străinătate care permit îmbogăți materialele de formare care studiază de licență și / sau studii postuniversitare în străinătate. [-]